maanantai 31. joulukuuta 2012

Elät vain yhden kerran

 
Mikä olisikaan parempi tapa lopettaa täysi-ikäisen elämäni ensimmäinen täysi sinkkuvuosi, kuin olla aika ihastunut semmoiseen söpöläiseen, joka on ihastunut takaisin?

Semmoisen (itsestäänselvän, mutta välillä autuaasti unohtuvan) asian halusin vaan lyhyesti jakaa, että älkää tytöt missään nimessä antako ulkokuoren hämmentää! Vaikka tuntuu ettei jaettaisi yhtään samoja mielenkiinnon kohteita ja kaikki ei olisikaan 100% match siihen unelmien prinssiin (jos sillä ei esim. oo viiksiä tai sen pää ei kolahtele kattoon tai... no siinä ne olikin (ei hitto, tajusin tän vasta nyt, joten tavallaanhan tältä koko jutulta meni nyt pohja mutta menköön)), sisältä voi paljastua sellaista sielujen sympatiaa ettei paremmasta väliä. Antakaa siis mahdollisuus, vaikka älyttömästi epäilyttäisikin!

Sitten äkkiä käykin niin, että päivät menee keskustellen eri kommunikaatiokanavien kautta ja loppuaika maiskutellen suklaisia silmiä mielessään. Ja sitten kun nähdään niin ei olla ollenkaan irti toisesta, kiehnätään sohvannurkassa katsoen laadukasta sarjaa ja nauretaan just samoissa kohdissa ja pussaillaan taju kankaalle.

Oli ihan jees treffit.

Jännittävää (ja entistä parempaa) uutta vuotta teille kaikille, nauttikaa jokaisesta hetkestä!


<3: Terttu

Ei kommentteja: