tiistai 18. joulukuuta 2012

Jos mä oisin sä kyl mäki oisin mun kaa

Hilmasta ei ole hetkeen kuulunut mitään, mutta hengissä mimmi pihisee! Villi sinkkukinkkuelo jatkuu hänenkin kohdallaan, eikä tasaantumista ainakaan ihan heti ole horisontissa nähtävissä. Ollaan tässä jouluhekumoissa suunniteltu yhteistä sinkkureissua ajankohtana x ja paikkaan x, vähän samaan tyyliin kuin kesälläkin. Hykerryttää jo valmiiksi.

Mun on aivan pakko jakaa yksi Hilman vahingossa lanseeraama miehenmetsästyskikka, naureskeltiin hyvä tovi humalaisen mielen nokkeluudelle.

Tarvitaan 1 hot-hot-Superkuumis ja 1 ei-niin-miellyttävä juntti (helpointa on valita joku ennestään tuttu veijari). Tapahtumapaikka: paikallinen yökerho. Promilleja veressä: riittävästi/vähän liikaa. Edetään seuraavasti:

1. Bongataan kuumis.
2. Flirttaillaan (vahingossa (kevyesti, toim. huom.)) seurassa olevalle juntille, joka jo hyvin pienestä liikkeestä on täysin pauloissa.
3. Siirrytään tanssilattialle juntin kanssa, jotta saadaan vähän muuta tekemistä.
4. Bongataan kuumis tanssimasta ja siirrytään tämän läheisyyteen.
5. Pyydetään kuumikselta apua hännystelijän karkoittamiseen.
6. Tanssitaan kuumiksen kanssa viehkeästi, kunnes juntti liukenee paikalta.
7. Kiitetään avusta ja jatketaan tanssimista yksin.
8. Toistetaan kohdat 5&6 tarvittaessa.
9. Jatketaan yhdessä iltaa, yötä, aamua.

Kuulemma toimii. (Ei vaihto- tai palautusoikeutta. Mahdollisena sivuvaikutuksena ei-toivotut yhteydenotot seuraavana päivänä jostakin vähemmän toivotusta suunnasta.)

Ei kaikista kohteliain, inhimillisin tai moraalisesti hyväksyttävin leikki, mutta hei. Ei aina tartte olla niin korrekti. Että pois ne palot nenukeista.

Löytyiskö joltain jotain vielä härskimpää kikkaa takataskusta? Saa jakaa! (eh-eh)

Ei kommentteja: