lauantai 13. lokakuuta 2012

Nyt on lokakuu ja minusta näkee sen

Välillä on äärimmäisen vaikea ymmärtää kaksilahkeisten ajatuksenjuoksua. Miten voikaan miesten ja naisten aivot rakentua niin eri tavoin?



Puhun nyt eritoten eräästä neropatista, joka ei pitkän koulimisen jälkeenkään ymmärtänyt, ettei naiseen juurikaan tee vaikutusta tämän rintavarustuksen kehuminen. Etenkään, kun ei oikeastaan muusta puhukaan, töksäyttelee kommenttejaan muiden keskustelun väliin ja ottaa vielä kaverinsakin mukaan syväluotaavaan arviointiin.
Sulla on kyllä tosi hyvät tissit.
Hei kato nyt, eikö ookin aika täydelliset?
Älkää te muut olko kateellisia, on teilläkin ihan hyvät, mutta siis noi...

Unohtamatta tietenkään näitä täpötäydessä ravintolassa viereisessä pöydässä istuvia, omaa isää vanhempia herroja, jotka kovasti yrittävät herätellä keskustelua, ja joiden katse joka toisen sanan kohdalla eksyy dangerzonelle.



Olen uustissinen, joten kaikki tämä huomio aiheuttaa hämmennystä. En ole vielä itsekään sinut oman naisellisuuteni kanssa, joten en osaa suhtautua tällaiseen epämiellyttävään lähestymiseen mitenkään. En ollut pukeutunut mitenkään provosoivasti, päinvastoin varsin peittävästi. Ja ei, en ole myöskään ottanut keinotekoista geelitäytettä rintakehän peitoksi, olen vain kohtuullisesti kasvattanut omia rasvavarantojani talven varalle. Siksi uustissinen.

Muutama vuosi sitten sain tulla tutuksi käsitteen EU-perse kanssa. En tiedä kuinka yleisessä käytössä tää on, pikaisella googlettelulla ei ainakaan irronnut oikein mitään. Ko. direktiivin mittauksessa käytetään käsiä, jossa peukalonpäät on asetettu vastakkain ja pikkusormet ovat pystyssä (laita kädet "puhelinasentoon" (siis siihen missä pikkusormi on kohti suuta ja peukalo korvaa) ja tässä asennossa peukalot vastakkain). Direktiivin täyttyminen siis edellyttää naisen takamuksen sopimista miehen pikkusormien väliin. Anyway, oli kyllä äärimmäisen itsetuntoahivelevää kuulla olevansa tarkkojen kriteerien mukainen. Not.

En vaan pysty ymmärtämään, mikä saa miehet kuvittelemaan, että tällaisilla kommenteilla kyllä salee irtoo? Onko ne joskus sitten toimineet, kuka nainen myöntää? Ei saa pilata kokonaista sukupuolta tällaisella harhaanjohtamisella.


Mulla sydän johtaa päätä taas vaarallisen pahasti harhapoluille, kun jatkan tätä vääriin miehiin ihastumista. Miksen opi. Miksen osaa olla etsimättä niitä yhdistäviä tekijöitä joita mussa ja hänessä (#2567) on ainakin tuhat, vaikkei koko hommasta tässä elämässä tulis mitään. TOIM. HUOM. en siis ole ihastunut tissifetistiin (tietääkseni ainakaan), enkä haaveile kyseisen uroon pakaralihaksista tai sykähdyttävästä etumuksesta, vaan ihastuttavasta luonteesta, huumorista, katseesta ja siitä että se oli niin kiinnostunut minusta minuna.

Tää on raastavaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei mekää kenenkään kaa! :D

http://shesbroken.blogit.fi/

käykää vilkasee :)

Terttu kirjoitti...

Ay ay, captain!