keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Suojissa metsien, rannoilla järvien

Kesän saldo: kolminkertaistin seksikumppaneiden kokonaismäärän. Neljässä kuukaudessa. Ei siis tosiaan ollut toimeton tämä lämpimäksi kehuttu vuodenaika.

Koko määrä mahtuu edelleen kahteen kämmeneen, mutta en siltikään ihan tiedä, mitä pitäisi ajatella. Oonko nyt karmean helppo lumppu, villi ja itsenäinen sinkku vai se ihan tavallinen parikymppinen tyttö joka tähänkin asti? Hirveetä ja täysin lamauttavaa identiteettikriisiä puskee pintaan, huh. Juuri kun ajattelin olevani sinut itseni kanssa. Mutta siirretään tunteet syrjään ja lyödään kylmät faktat tiskiin!

On ehkä saattanut tulla selväksi, että suurin osa numeronkartuttamistilanteista on tapahtunut alkoholin vaikutuksen alaisena. Typical. Yhtä suuri osa on ollut ennalta tuntemattomia perinteisiä yhden yön juttuja, joiden kanssa ei numeroita ole vaihdettu eikä jälkihuuteluita muutenkaan harrastettu. Poikkeuksina Veikko ja Toivo, joiden kanssa kuvaan on kuulunut vähän enemmän ja ilman hiprakkaa. Veikon kanssa vähän liikaakin jo rapian vuoden ajalta, Toivon kanssa liian vähän keväästä alkaen.

Villeimpänä viikonloppuna molempina iltoina oli eri mies, joista jälkimmäisen kanssa pääsin puhumaan kainoa englantia. Yhden yön vietin erään pienten lasten isän itse rakentamassa talossa. Pidimme jonkin verran yhteyttä jälkeenpäin, mutta tilanne kuihtui varsin pian omaan mahdottomuuteensa ja allekirjoittaneen pakokauhuun. Yksi miehistä valehteli itsestään kaiken, mutta jälkeenpäin paljastuneelle totuudelle nauroimme Hilman kanssa mehukkaasti. Joukon nuorimmaista taas ei haitannut vieressä nukkuva toveri, mutta Tertun siveellisyys tuli siinä vaiheessa vastaan. Siveellisyys oli kuitenkin lomalla siinä vaiheessa, kun risteilyn pikkutunneilla päädyimme silloisen kavaljeerini kanssa hankkimaan oman hytin. Tai siis, hän päätyi.

En ole koskaan erityisemmin nauttinut känniseksistä (dagen efter-versio taas...!), mutta pakko myöntää että pari kertaa olen saanut yllättyä erittäin positiivisesti. Taidokas mies on taidokas vaikka taju kankaalla. Olen saanut todeta, että tanssitaidot kertovat jotain naisenkäsittelytaidosta noin ylipäätään. Jos mies on hyvä viemään, hänellä on rytmiä ja letkeyttä veressä ja tanssilattialla kipinöi, on luvassa lähes poikkeuksetta pelkkää mahtavuutta. Myös iällä on totisesti merkitystä, vaikkei se suoranaisesti taitoihin korreloikaan. Top-3 kokemukset ovat tapahtuneet näiden +30 miesten kanssa. Ja tietysti Toivo, mutta se onkin ihan oma lukunsa, sillä seksi + tunteet = ihan eri asteikolla minkään yhden yön juttujen kanssa.

Itsestäänselvyyksiä? Ehkä, mutta nekin täytyy kokea, että niitä voi pitää sellaisina.

Noin! Pöytä on tyhjennetty, ryhti suorana kohti vähän tervehenkisempää elämää. Sanoisin, että tämä vaihe on nyt niin nähty. Vaan näinpä on saatettu sanoa ennenkin.

Enköhän mä, kaiken jälkeen, ole edelleen ihan vaan minä. Sama mieli, sama sydän, sama nainen ja silleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"jälkimmäisen kanssa pääsin puhumaan kainoa englantia"

Vau, jännittävä ulkomaalainen. Ajatella, että ihan englantia saa harjoitella pillun vastikkeeksi.

Terttu kirjoitti...

Nyymi: Eikö vaan ookin hienoa kun saa ylläpitää montaa taitoa samanaikaisesti! Suorastaan tehokasta.