keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Enkelit on kieroja kuin rinkelit

(Tein tuohon sivupalkkiin tuollaisen pienen gallupin, koska olen utelias kyylä. Klik klik vaan! Jatkoa seuraa. Ehkä.)

Aaltoilu nyt ainakin jatkuu. Voisin muuttaa pallon toiselle puolelle ilahduttamaan surffaajapoikia.

No en kai. Antaa tämän kehittyä rauhassa, muhia ja maustua ennen kuin maistellaan mitä sitä tulikaan tehtyä. Lomailujen jälkeen molemmilla on jälleen omat kiireet, eikä yhteisiä aikoja tapaamiselle oikein tahdo löytyä. Veikkaan, että tämä kuihtuu tästä pikkuhiljaa niin kuin kaikki tällaiset jutut, joissa ei ole mahdollisuutta olla tekemisissä vaikka joka päivä. Poissa silmistä, poissa mielestä (niin kuin hyvin näkyy..).

Niin siis tätähän ei nyt pitänyt sörkkiä! Siispä muihin aiheisiin. On naisella selkärankaa.


Tää nyt ei liity mitenkään mihinkään. Paitsi Tertun huonoon huumorintajuun vähän.

Muistatteko vielä erään pikkuisen kiinnostuneen, ystäväni Pirkon ystävän, Viljamin? Tarina on tässä parin kuukauden aikana päässyt jatkumaan, koska emme ole voineet välttyä tapaamisilta, jaammehan yhteisen ystävän ja varsin paljon yhteisiä kiinnostuksenkohteitakin. Niin kuin nyt esimerkiksi minut.

Tuota tunnustusta seuraava tapaaminen oli ihan mielenkiintoinen. En etukäteen osannut yhtään arvioida omaa reagoimistani hänen suhteensa, ja ajattelinkin pysytellä ihan cool beanina. Täytyy kuitenkin myöntää, että kuullessani hänen liittyvän samaan seurueeseen, kutkuttavat vatsanpohjatuntemukset pääsivät valloilleen. Ja kyllähän minä kiinnitin aikaisempaa enemmän huomiota Viljamin eleisiin, katseisiin, keskustelunavauksiin ja siihen, että hän tuli juuri minun viereeni istumaan. Kuinka jännää ja söpöä.

Saatoin (ja olen myöhemminkin saattanut) syyllistyä kevyeen flirttailuun ja sanalliseen kiusoitteluun, joiden voimakkuuteen rohkaisu(ryyppyje)n määrä on ollut suoraan verrannollinen. Poskisuudelmia, tökkäilyjä, jaettuja tansseja - puolin ja toisin. Eikä Pirkkokaan ole ihan pyhäkoulunopettaja-materiaalia, hän kun kovasti yrittää järjestää meille kolmenkeskistä illanviettoa tai viikonloppulomaa. Eikä hän ole ollut kovin innostunut Unton ilmestymisestä kuvioihin. Aika tuhma täti!

Täytyy yrittää jäähdytellä tätä tilannetta, ennen kuin ollaan pahasti dark sidella.

Ei kommentteja: